Egy gyermekorvos az alternatív táplálkozású családokról

Dr. Lengyel Boglárka gyermekorvos előadásait, interjúit nagy érdeklődéssel követem, mert az elmúlt egy évben élére állt egy olyan ügynek, amit nagyon fontosnak tartok. Tette ezt végtelen türelemmel, finomsággal, gyengéd stílusban, olyan hangnemben, hogy az se fordítsa el a fejét (és rajta a fülét), aki egyébként eddig egyáltalán nem értett egyet a nézeteivel. A Dr. Jazzy rádióműsort osztom most meg, amelyben…az “alternatív” (a megszokottól és elfogadottól eltérő) étrend szerint táplálkozó családokról és gyerekekről beszél, meglehetősen érdekfeszítően.

Lengyel Boglárka

Érdemes meghallgatni mindenkinek, leginkább nem azoknak, akik már amúgy is valamilyen okból máshogy táplálkoznak, mint mások (bár számukra is érdekes), hanem inkább azoknak, akiknek a gyerekük elutasítja a húsevést, vagy akik pedagógusok, óvónők, védőnők, vagy csak olyan szülők, akik rosszallóan tekintenek egy másik szülő döntésére, hogy hogyan táplálja a gyermekét.

Ha elgondolkodtató volt számodra, amit hallottál, és szeretnél egészségesebb ételeket adni a gyermekednek, nézz körül a Bébispenót Webshopjában!

Dr. Lengyel Boglárka Facebook oldalát is érdemes követni.