Egyedi adventi naptár, tele szeretettel

A karácsonyi készülődés különösen izgalmas időszak a gyerekek számára. Adventi naptár nélkül pedig nem is igazi a várakozás. De milyen legyen az adventi naptár, és milyen meglepetésekkel töltsük meg a kis zsebeket? Erről írok ma!

Régóta szerettem volna valami tartós, nem túlcsicsázott adventi naptárt a kisfiamnak, mert az elmúlt években épp csak az utolsó pillanatban beszaladtam a papírboltba, megvettem egy pár kartonlapot és abból fél óra alatt fabrikáltam valamit, ami se szép, se praktikus nem volt.

Éppen kapóra jött, hogy a minőségi hálózsákjairól már jól ismert Nobile egyedileg készített, minimal design-ú adventi naptárral rukkolt elő idén télre. Azonnal éreztem, hogy ez kell nekünk. Januártól novemberig összetekerve tarthatom a szekrény legmagasabb polcán, nem foglal helyet, mint a fából vagy papírból készült, fiókos adventi naptárak, és ha esetleg poros lesz, csak kimosom. Nem kell évente egy újba beruházni, vagy időt töltenem az elkészítésével, mégis valami egyedi, valami szívből jövő lóghat a gyerekszoba falán.

Nobile_adventi_naptar_barna01

Kézműves adventi naptár

A Nobile kézműves adventi naptárja kétféle már háromféle: zsebes, tölcséres vagy vonatos. A Nobile műhelyében nem készül két egyforma darab, így pl. a karácsonyfát szimbolizáló adventi naptár “csúcsdíszét” is a megválaszthatja a megrendelő.

Nobile_adventi_naptar12

Az adventi naptár már kapható a Bébispenót webshopban!
A zsebes adventi naptárt itt tudod megtekinteni és megrendelni.
A tölcséres pedig itt várja érdeklődőit!
A vonatos is beérte őket, itt láthatsz róla többet!

Nobile_zold_vonat_adventi_naptar500

Ajándékötletek adventi naptárba

A nassolnivalók mellett becsempésznél valami jópofaságot, de nem szeretnél értelmetlen, filléres kacatokat összehordani, amiknek később nem veszitek hasznát, de tízezreket sem költenél egy-egy napra? Akkor tekintsd meg ezt az összeállítást, amelyben kisebb értékű, minőségi fejlesztő játékokat mutatok:

7+1 kisértékű ajándék Mikulásra, adventi naptárba

Ha édessségeket, nassolnivalókat tennél a kis zsebekbe, és a mandarinon, dión kívül más lehetőségeket keresel, nézd meg összeállításomat itt:

9 egészséges nasi a Mikulás-csomagba

 

 

One thought on “Egyedi adventi naptár, tele szeretettel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük