BRÉKING: Elindult a podcastunk! Hallgasd és segíts nevet adni!

Szeretnék bejelenteni valami izgalmasat! Ma este útjára indítom “anyapodcastunkat”. Meghívtam 2 barátnőmet, akikkel amúgy is sokszor beszélgetünk a gyermeknevelésről, gyermekgondozásról, családról, párkapcsolatokról, de akár a filmekről is. Beszélgetéseinket hétről hétre rögzítjük és megosztjuk veled is. 

Hol vidám, hol elmélázó hangulatban tesszük ezt, és valamiért az az érzésünk, hogy a mi közös témáink Téged is érdekelhetnek.

Az első adást itt tudod meghallgatni:

Nyereményjáték!

Segíts nekünk nevet találni a kis műsorunkhoz, és nem maradunk hálátlanok! A szerintünk legjobb ötletet egy értékes ajándékcsomaggal jutalmazzuk meg, amibe mindenféle hasznos babaholmi kerül: Skip Hop tányér, markolászós-rázogatós játék, babatörölköző stb.

A névötleteket az info@bebispenot.hu e-mailre várjuk!

Mi a podcast?

Még nem találkoztál ezzel a műfajjal? Röviden elmesélem, miről is van szó. A podcast tulajdonképpen olyan, mint egy rádióműsor, csak általában nem profi rádiósok készítik, és az interneten terjeszthető, hallgatható vagy onnan letölthető. Fel lehet iratkozni a csatornára, így az új részek feltöltéséről értesítést kapsz.

A podcast előnye még, hogy mivel nem hivatalos rádiónak a műsora, ezért nem szól bele senki, csak a készítői. Mi döntünk a témákról, meg arról, mi marad az adásban és mit vágunk ki. S ha szóba is kerül időnként egy-egy termék, az nem azért történik, mert valaki milliókat fizetett érte, hogy bemondjuk a nevét, hanem mert mi, gyermekes anyák már kipróbáltuk és jó szívvel ajánljuk más szülőknek is.

Kik készítik?

Az ötletgazda én vagyok, a Bébispenót blog szerzője, Anikó. A technikai és szervezési feladatok zömét is én vállaltam magamra. Beszélgetőtársamul hívtam Imolát, aki a Nekünk bevált blog jogosan népszerű gazdája, és barátnőmet, Ildit, aki szintén anya, és attól, hogy nincs anyablogja, még ő is jókat fog mondani. 🙂

Nincs egy percem sem. Mikor tudom én ezt hallgatni?

Néhány ötlet:

  • amikor órákig tologatod a babakocsit, benne az alvó gyerekkel,
  • amikor mosogatsz, főzöl, vasalsz, gombot varrsz fel,
  • amikor 50 percekig szoptatsz vagy anyatejet fejsz,
  • amikor este még kikapcsolódnál, de a párod elaludt melletted a kanapén,
  • amikor autót vezetsz,
  • amikor orvosi váróban ücsörögsz,
  • vagy egyszerűen akkor, ha társaságra vágysz.

Kifejthetem én is a véleményem?

Hát persze! Gyere a Facebook oldalunkra (egyelőre a Bébispenótra vagy a Nekünk beváltra tudsz) és kommentelj a podcast postja alá! Vagy írj e-mailt az info@bebispenot.hu-ra, és segíts elnevezni a műsorunkat!

Jó szórakozást kívánunk hozzá!

(Khm, megosztani is ér! Köszi.)

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük