Indul a Bébispenót Webshop!

Hírlevél fejléc webshop

Talán észrevetted, hogy már nyár vége óta egy kicsit kevesebb bejegyzést írtam. Ennek oka, hogy a háttérben több régóta dédelgetett ötletemen is dolgozom. Nagy örömömre az egyik már olyan stádiumba ért, hogy veled is megoszthatom: Megnyílt a Bébispenót Webáruház! Az ötlet csíráját már akkor elvetettem, amikor mi a hozzátáplálást kezdtük, és folyton abba a két problémába ütköztem, hogy:

  1. Nem tudtam egyetlen helyről beszerezni mindent a bébiételek elkészítéséhez. Összevissza kellett szaladgálnom, az egyik helyen a tányért, kanalat tudtam megvenni, a másik helyen a gabonapelyheket, de ott nem lehetett kapni ugyanannak a gyártónak az étkezési olaját, és akkor még hátra volt a piaci zöldség-gyümölcs beszerzés is. Huhh…
  2. Amikor pedig elhatároztam, hogy nem fogok cukros, nem bio, mesterséges összetevőkkel teli ételt adni a kisfiamnak, sok időt és energiát felemésztő “hobbimmá” vált, hogy akár a neten, akár a boltban az összetevőket böngészgettem.

Azután elkezdtem ide, a Bébispenótra írni, és egyre több levelet kaptam az olvasóimtól. Minden levélre személyesen válaszolok, és többekkel hosszabb e-mailezésbe is kezdtem. Ezekből a levélváltásokból rájöttem, hogy ami nekem nehézség volt 1-2 éve, az sok más szülőnek is az.

Az adta meg a végső lökést, hogy az egészséges babanasis bejegyzéseim után rengetegen érdeklődtek, hogy mit honnan tudnának beszerezni. Nagyon örültem, hogy ennyi szülő érdeklődik az egészségesebb ropogtatnivalók iránt, ezért igyekeztem segíteni nekik. Mivel azonban nem ismerem az összes üzlet raktárkészletét, előfordult, hogy olyan boltba irányítottam valakit, amelyik már nem forgalmazta azt a terméket, vagy egyszerűen csak kifogytak belőle. Felesleges utak, apró bosszúságok, sok e-mail és telefonváltás…

Így született meg a Bébispenót webshop, amelyet most sok szeretettel mutatok be neked is!
Célom tehát, hogy:

  • egyetlen helyről beszerezhető legyen minden fontos eszköz, kiegészítő és alapanyag, amire szükség van a babák hozzátáplálásához (folyamatosan bővítve a termékek körét),
  • ne kelljen sok időt töltened az összetevők olvasgatásával, mert ez a webáruház nem kínál egészségtelen, mesterséges összetevőkből készült ételeket. Igyekszem minden élelmiszerből a lehető legjobbat megtalálni, és mellette minőségi és design-os kiegészítőket kínálni.

Az induláskor kb. 200 termék érhető el a webshopban, de a kínálatot folyamatosan bővíteni fogom, ahogy újabb egészséges ételekre, és az étkezéshez kapcsolódó kiegészítőkre bukkanok.

Te is hasonló problémákkal küzdesz? Akkor nézd meg a kínálatot, ide kattintva éred el a webáruházat!

Hiszek benne, hogy leegyszerűsítve a beszerzést neked is több énidőd marad, ami lássuk be, megfizethetetlen kincs.

Nyitási kedvezmény

Az induláshoz pedig ajándék is jár! Ha már feliratkoztál a Bébispenót hírlevelére, akkor nézd meg az e-mailed, mert már el is küldtem neked az 500 Ft kedvezményre jogosító kupont.

Ha még nem kérted a hírlevelet, de szeretnél kupont kapni, akkor itt, a bejegyzés alatt fel tudsz iratkozni, és már küldöm is.

Oszd meg a hírt másokkal is, hátha nekik is jól jön néhány karácsonyi vagy nem karácsonyi babás ajándékötlet!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.