Kerekasztal beszélgetés velem + 1 könyv a vegán gyerektáplálásról

Egy post erejéig azokhoz a szülőkhöz szeretnék szólni, akik vegetáriánus, vegán étrend szerint nevelik gyereküket. Illetve még inkább azokhoz, akik érdeklődnek iránta, de még nem kezdtek bele, vagy valahol félúton járnak a megvalósításban és tele vannak kérdésekkel. Valamint mindenkihez, akinek a gyermeke nem szeretne húst enni, tejallergiás, kiüti a tojás, vagy akinek fontos, hogy megismertesse gyermekét az állatvédelemmel. 2 jó hírem van számukra:

Program

Az 1. jó hírem, hogy a most vasárnapi Vegan Sunday Market rendezvényre “Baba/gyermeknevelés vegánul, vegán szülők tapasztalatai, egymás közt” címmel kerekasztal beszélgetést szerveznek. A beszélgetésen 3-4 szülő mellett én is mesélek majd a tapasztalataimról!

17362465_421924101533402_8667809825008349169_n

A program 13:30-15:00 óráig tart, a Paulay Ede u. 33-ban található Anker’t-ben. Előtte, utána pedig a rendkívül színes Vegan Sunday Market-en lehet piacozni. A szervezők felállítottak egy játszósarkot is a kicsiknek, a szüleik közben isteni vegán hamburgereket kóstolhatnak.

Egy kellemes családi program, gyere te is!

Könyv

A 2. jó hírem, hogy hamarosan  megjelenik Nagy Zita, a zizikalandjai.com blog szerzőjének második könyve Mit eszik a vegagyerek? címmel. A szakácskönyv ételfotózásán aktívan részt vettem, ami hatalmas élmény volt, még sosem láttam folyamatában, hogyan készül egy szakácskönyv, valamint korábban nem volt olyan élményem, hogy képes vagyok egy nap alatt ennyire sok ételt lefőzni. Hát még 5 nap alatt mennyit…MiteszikavegagyerekA vegagyerek szakácskönyv ugyan nem hozzátáplálási könyv, mégis érdemes beszerezni, mert rengeteg hasznos recept és történet szerepel benne, amely segítségével a gyerekeket az egészségesebb, zöldség-gyümölcsben gazdagabb étrend felé tudjuk fordítani, természetesen úgy, hogy ők is nagyon élvezik.

miteszikavegagyerekszakacskonyv

Zizikalandjai Zitával, Rakottkert Gabival és 5hozzávaló Jucussal a könyv fotózásán

A receptek, bár a könyv gyerektáplálásról szól, kivétel nélkül olyanok, amiket az egész család, 1-99 éves korig bárki fogyaszthat.

Nagy Zita: Mit eszik a vegagyerek? c. szakácskönyve itt rendelhető elő.

Amennyiben a vegetáriánus vagy vegán hozzátáplálásról olvasnál még, figyelmedbe ajánlom cikksorozatomat:

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük