Minden megváltozik… és mégsem

Tavaszi megújulás a Bébispenóton! Olvasd el, mi minden lesz máshogy, miközben minden marad a régiben. Ebben a bejegyzésben magyarázkodom és ígérgetek, és nagyon örülök, ha te pedig pozitívan veszed és bátorítasz! 

Drága Olvasóm!

Immár elmúlt 2 éves a blog. Akkor indítottam útjára, amikor a kisfiam, Artúr már közelebb volt a 2. születésnapjához, mint az 1.-höz. Már akkor sem volt icipici baba, mostanra viszont 3,5 éves naffiú cseperedett belőle.

Ahogy óvodás lett, én pedig napközben nem vele vagyok, hanem a munkámmal, és ahogy már más napirend szerint élünk és mások a programjaink, úgy éreztem egyre inkább szűknek a Bébispenót eddigi kereteit.

Hozzátáplálási know how-val, házi bébiételekkel, babanasikkal és pürékkel kezdtem a blogot, majd kisgyerekeknek szóló ételekkel és egészséges táplálkozásra nevelési “ideológiával” folytattam.

Közben megszületett az Anyák Hangja podcast ötlete, ami meg is valósult, lelkesen készítjük az adásokat hétről hétre. Ott csapott meg először igazán a szellő, hogy a táplálkozáson kívül másról is szívesen szövegelnék.

Szeretnék írni a programjainkról, a felfedezéseinkről, jó játékokról, amik nekünk bejöttek, mesekönyvekről, amiket szeretünk vagy éppen bojkottálunk, vagy például arról, hogy hogyan tudunk tévézés és tabletezés nélkül élni egy majdnem 4 évessel.

Természetesen az egészséges táplálkozás továbbra is középpontban marad, mint ahogy a mindennapjainkban is ott van.

Remélem, aki ezt olvassa, bőszen bólogat a monitor előtt ülve és hallgatólagosan beleegyezik, hogy ezennel a Bébispenótot körülvevő kerítést kicsit kitágítsam. A bólogatásért cserébe megígérem, gyereknevelésről nem fogok írni, mert abban annyira tanácstalan vagyok magam is, hogy ihaj-csuhaj.

Remélem, így azok is velem maradnak, és tovább követnek, akiknek a kisbabájuk időközben az én Artúrommal együtt óvodáskorú lett.

Hamarosan érkezik az első nemkaja cikk. Fogadd szeretettel!

(Fotó forrása: pixabay.com)

 

 

One thought on “Minden megváltozik… és mégsem

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük