Nyári szünet idejére 1. rész

2 hét nyári oviszünet, ezernyi programlehetőség. Azt már megmutattam, hogyan pakolunk a nyaralásra, és azt is, mivel üti el a fiam az időt a hosszabb autóúton. Most arról szeretnék írni, milyen programokat csinálunk, amikor van két hetünk együtt, és nem nyaralunk. Hátha valakinek adok 1-2 jó ötletet.

Azt már biztos észrevetted, ha nem ez az első bejegyzés, amit nálam olvasol, hogy fontosnak tartjuk az állatjogokat, ez alapján szervezzük az életmódunkat. Ezért ez a programajánló cikksorozat (terveim szerint 14 lesz belőle) több is önmagánál, hiszen arra is szeretnék rávilágítani, hogy mennyi olyan programlehetőség van, amihez nem kell az állatokat használnunk – semmire! Csupa állatmacerálás-mentes vidám nap… ez itt az 1.!

1) Széchenyi-hegyi Gyermekvasút

A fiamnak van egy kis (vagy inkább nagy) járműmániája, azon belül is a tömegközlekedési eszközök, azon belül pedig abszolúte a vonatok vonzzák nagyon. Nem csoda, valószínűleg az anyatejjel szívta magába az érdeklődést, hiszen én azon kevés nőnemű közé tartozom, akik egykor vasútmodellezgettek, és szeretik ezt a világot, úgy mindenestül. Apa nem különben. Tehát Artúr ebben nem esett messze a fájától.

IMG_20170701_170626

A Gyermekvasút mindig jó ötlet nálunk, ha programot keresünk. Nekem meg némi chill, hiszen 40 percig tátott szájjal néz a gyermek, szinte mozdulatlanul ülve. Az én örökmozgóm is.

 

 

2 thoughts on “Nyári szünet idejére 1. rész

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük