Nyári szünet idejére – 4. rész

Nyári szünetben, legyen az két hét vagy akár két hónap, nem könnyű lefoglalni a gyerekünket. Néha úgy érzem, animátorrá kellett volna kiképeznem magam, folyamatosan szórakoztatnom kell Artúrt, különben ő szórakoztat engem, és abban már nincs annyi móka. 🙂 A 4. nap megtaláltuk a tuti programot…

A 4. nap megtaláltuk a tuti programot, bár reggel még úgy másztam ki az ágyból, hogy semmi, de semmi ötletem nem volt. Strandolni persze jó lenne, de mindig elfelejtek úszópelust venni, úgyhogy ez a jövő hétre csúszik… amikor meg nyilván jégeső lesz fagyos széllel, ahogy a magunk formáját ismerem. 🙂 Na, de ne legyünk pesszimisták, jövő héten igenis strandolni fogunk, ma viszont beugrott, hogy van hozzánk közel egy óriási Lego-kiállítás, amit még nem láttunk.

4. Kocka Kiállítás Budaörsön

Aki még nem látta, annak még 9 napja van, hogy pótolja, mert július 16-án a kiállítás továbbáll. És hogy megéri-e? Artúrnak nem kellett fizetni, mert valami fura szabály szerint magasságra megy, nem korra, úgyhogy mindössze 1950 Ft-ért mentünk be, és akkor még nem éreztem, hogy ez milyen jutányos ár. De bent igazán jó program fogadott, a fiam órákig elvolt, mondjuk főleg azért, mert szinte minden interaktív játék vonatos volt, tehát mániájába vágott.

IMG_20170706_104800

Már az első félórában éreztem, hogy jó az ár/érték arány. Az egyetlen gyenge pont a kasszás fiú, aki 5 mp felületes ismeretség után már belenyúlt a pénztárcámba, mondván vissza tudna ő adni a pénzemből, csak nem akar, úgyhogy fizessek már kártyával… és már a kezében volt a (céges, nem magáncélú) bankkártyám csücske, amit nem önként nyújtottam oda… csak pislogtam. De a gyerekek ebből ugyanúgy semmit sem észlelnek, mint a turistákat cserben hagyó BKK-hajósokból, ők csak a varázslatot látják, és rendben is van ez így.

A Kocka Kiállítás pedig tényleg színvonalas, a játéktérben is rengeteg mindent lehet csinálni, szerintem klassz program. Mellette egy hatalmas játszóház működik, ami külön díjas sajnos, de így a két helyszínen el is rohant a teljes napunk, és végig mosolyogtunk. Ajánlom mindenkinek!

 

 

One thought on “Nyári szünet idejére – 4. rész

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük