Nyereményjáték! Nyerj menő Skip Hop kulacsot!

nyeremenyjatekhoz

A Bébispenót Webáruház indulása alkalmából a Skip Hop magyarországi képviselete volt olyan jó fej, hogy felajánlott egy kulacsot, amivel megajándékozhatok valakit!
kulacsok

Szépek, ugye? A szerencsés nyertes ebből az 5 kulacsból választhat majd a gyermekének egyet.

Artúrnak már van egy cuki majmos, magával viszi mindenhova, és nagyon szereti. 

WP_20151129_001

karacsony_artur

Szeretnél te is nyerni egyet?

Így tudsz játszani érte:

A bejegyzés végén találsz egy űrlapot, azon tudsz jelentkezni a játékra. Töltsd ki az adataiddal! Nem kell más, csak egy keresztnév és egy e-mail cím, hogy értesíteni tudjalak, ha te nyertél. Ha kitöltötted, küldd el a gombra nyomva, és már regisztrálom is a jelentkezésedet.

Jelentkezési határidő:

A nyereményjátékra 2016. január 11. éjfélig lehet jelentkezni.
A nyertest 2016. január 12-én sorsolom ki és e-mailben értesítem, ezért fontos, hogy élő, gyakran figyelt e-mail címet adj meg.

További fontos tudnivalók:

  • A játékon való résztvétellel elfogadod, hogy a Bébispenót hírlevelet küldjön neked. Jelenleg havonta maximum kétszer-háromszor küldök levelet, a hozzátáplálással, friss bejegyzésekkel kapcsolatban. Ha nem szeretnél hírlevelet kapni, de a játékban részt vennél, a levelekről bármikor le tudsz íratkozni.
  • Ha a szerencsés nyertes több, mint egy hétig nem jelentkezik a nyereményéért, új sorsolással döntöm el, ki választhasson kulacsot. Érdemes tehát az info@bebispenot.hu e-mail címet elmenteni a levelezőlistádba, vagy gmail esetén behúzni az elsődleges fülre, hogy biztosan észrevedd az értesítésemet.
  • Csak magyarországi címre tudom vállalni a nyeremény szállítását!
  • Egy e-mail címmel csak egyszer érdemes jelentkezni, a többszöri feliratkozás nem növeli a játékos esélyeit!

A nyereményjáték jelentkezési ideje lejárt!
A szerencsés nyertes, akit a random.org segítségével sorsoltam ki: Megyesi Márta. Gratulálok a nyertesnek! A nyereménye átvételének részleteiről e-mailben tájékoztatom.
Köszönöm a részvételt mindenkinek, aki játszott!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.