Uzsonna, piknik ötletek nyárra 2. rész

Május elején indítottam útjára az új cikksorozatomat (itt tekinthető meg az 1. rész), és az első rész sikerén felbuzdulva rendszeresen fotózom a kintre vitt házi ételeinket. Sokszor csak a (nagyon) közeli játszótérre megyünk, oda csak uzsonnajellegű nasit vagy ropogtatnivalót viszünk, nagyobb kirándulásokra pedig akár főtt ételt is. 

Olyanokat igyekszem választani, amiknél nem nagy gond, ha nem marad teljesen meleg. Amikor Artúr kisebb volt, ételtermoszt használtunk, hogy ne hűljön ki az étel. Mostanában a Skip Hop Zoo uzsonnás dobozaival és vastag falú csatos üvegekkel járunk kirándulni.

Mutatok néhány ötletet, miket lehet csomagolni:

Játszóterezéshez:

Hosszabb útra:

Fél-egész napos kirándulásra:

Most vettem észre, ahogy a fotókat válogattam, hogy igen gyakran viszünk rizses ételt, valamint kicsit túltoltuk a kölesgolyót, és hogy sikerült épp ezeket megörökítenem. Úgyhogy a következő havi válogatásban majd a nemrizses, nemkölesgolyós úti elemózsiák következnek.

A fotón látható aranyos és praktikus uzsonnás dobozok, kulacsok, evőeszközök, valamint az egészséges nasik elérhetőek a Bébispenót webshopban.

További uzsonna, piknik ötletek itt!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

 

 

One thought on “Uzsonna, piknik ötletek nyárra 2. rész

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük